Friday, July 15, 2011

6 mosset- keppi kui palju:d

selle nädala alguses tõin ära kuuenda mosse.Sellleks oli 1980aasta 2140.Paras mädahunnik.Poolraamid olid imekombel ok, ilmselt seepärast et need on vahetatud juba.Auto oli seisnud oma kohal 5 aastat, sinna olevat ise sõitnud.Suht maassse vajund, ostmise hetkel olid puudu starter ja genekas.
Ära toomine oli ka paras kepp, küll ühel päeval olid treila dokud kadunud, teisel päeval polnud isal aega.Lõpuks laenas vend kuskilt länkari, ja viskasime käru sappa ja kihutasime Hirvlisse
Autoga sain kaasa veel hulgi uusi juppe, ja kasutatud asju kah.
Äratoomine võttis aega kuskil 45 minti:D

Kodus lükkasime treila pealt maha, kutsusin ühe isiku appi, panime peale starteri, juhtmed küöga ja aku peale.Säde oli olemas, tegime topkat.Lubas ja lubas, aga käima ei läind.Kell oli juba 11 ning sellest jamast väsinud.
Järgmisel päeval puhastasin ära karpa, panin lehtri külge vooliku ning selle karpa külge.
Kallasin lehtrisse bensu, ja vahi raibet, ellu ärkas:D
Sai siis natuke kõpitsetud teist veel, vesi sisse, uued bensu voolikud, ning test drive võis alata.Sidur oli kinni, aga see ei heidutanud mind.Käik sisse ja andsin starterit, paar ringi põllul, korduvalt sidur alla, ja hakkas lahutama.
Kere on täiesti papüürus, tagumised tungi kohad tõmbasin käega alt ära.

Praegu veel sellega üks projekt käsil, aga sellest mingi aeg hiljem

Erilised tänud Semile, kes on ikka ja alati mulle abiks olnud kui seda vaja on.

1 comment:

  1. Tsiteerin:
    Kere on täiesti papüürus, tagumised tungi kohad tõmbasin käega alt ära

    Veits pahtlit, uus värv ja läheb jälle. mis see väike rooste ikka teeb. Kõik ju teame, et rooste on iluasi :D annab värvi juurde :D

    ReplyDelete